Byggeriet

Følg med i byggeriet
Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Den nye Korskirken er taget i brug Udskriv „Den nye Korskirken er taget i brug“ i en printvenlig version

Den nye Korskirken er taget i brug

Palmesøndag d. 9. april 2017 blev den nye Korskirken indviet for fuld musik med åbent hus, indvielsesgudstjeneste og festmiddag.

Ved indvielsen af Korskirken havde vi mange gæster, og flere af disse bragte hilsner efter gudstjenesten. Blandt andet viceborgmester Lars Mann Pedersen fra Herlev kommune, der i sin hilsen ønskede menigheden alt godt med det, som netop vi som kirke kan gøre bl.a. i det kvarter, vi er en del af.

Fra Byggerådgivningsfirmaet deltog direktør Rasmus Storgaard, som bl.a. pegede på, hvordan kirkens arkitektur understreger kirkens og evangeliets budskab, fx ved lysspillet mellem murstensgitterværket, som får stenene til at fremstå næsten levende, og lyset over dåbsgraven, der strømmer ned som fra himlen.

Menighedens første præst, Per Nørgaard gav i sin hilsen et kort rids over den udvikling, der i sin tid førte til, at der blev placeret en kirke på grunden tilbage i 1959, og han glædede sig over, at den arv er ført videre i en stor og livskraftig menighed, der nu har bygget en ny og tidsvarende kirke.

Også to andre af menighedens tidligere præster, Finn Basnov og Jan Kornholt bragte hilsner og lykønskede menigheden med de nye rammer.

Generalsekretær Lone Møller-Hansen, der også selv kortvarigt har været ansat i menigheden, bragte Baptistkirkens hilsen og ønskede for menigheden, at den i de nye rammer netop måtte være en kirke af levende sten.

Fra indvielsesgudstjenesten d. 9. april 2017
Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Den nye Korskirken er taget i brug