Byggeriet

Følg med i byggeriet

Korskirken  ->  Byggeriet  ->  En ny kirkebygning er på vej Udskriv „En ny kirkebygning er på vej“ i en printvenlig version

En ny kirkebygning er på vej

Den 27. marts 2016 skrev vi:

Korskirken er blevet revet ned! Nedrivningen af den gamle kirkebygning, som blev indviet den 22. marts 1959, er nu tilendebragt. I ugerne op til påske kunne man følge nedrivningsfirmaet og deres maskiner vælte murene, og når de sidste murbrokker er blevet fjernet kan fundamentet til den nye kirke lægges.

Det bliver spændende at følge opbygningen af vores nye kirkebygning. En skitse af kirken, som den kommer til at se ud, kan ses herover.

...

Nu - ca. 8 måneder senere i november - kan vi se, hvordan den nye Korskirken tager sig ud. Der er stadig et stykke vej, både udvendigt og indvendigt, før vi har en helt færdig kirke, men det tegner godt.

Se et udvalg af billeder fra byggefasen fra marts til november 2016 (åbner i et nyt vindue)

Facaden mod Herlev Hovedgade
Sådan så det ud i november 2016