Byggeriet

Følg med i byggeriet
Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Renovering af ”44” nærmer sig afslutningen Udskriv „Renovering af ”44” nærmer sig afslutningen“ i en printvenlig version

Renovering af ”44” nærmer sig afslutningen

Arbejdet med at renovere ”44” nærmer sig nu afslutningen, og vi kan dermed snart glæde os over at have et helt nyrenoveret hus til kirkens arbejde. Dette har kun kunnet lade sig gøre, ved at mange har kommet til arbejdsdagene og har påtaget sig enkeltopgaver løbende. Senest var 20 personer samlet til arbejdsdag d. 9. maj, hvor rigtig mange opgaver blev løst, så tak til alle, der har givet en hånd.

Der er dog stadig en masse små opgaver, der skal laves, samt større opgaver, der skal færdiggøres. Derfor vil der være åbent for at komme forbi og give en hånd de næste to lørdage fra kl. 9-16, og man er meget velkommen til at komme forbi, også hvis det bare er for et par timer. Skriv til Mikkel på mikkelbn@dbs.dk, hvis du har lyst til at give en hånd med til de sidste opgaver.

Der er også skiftet nøglesystem for hele ”44”, og derfor er der nu et forskelligt nøglesystem for kirken og ”44”. Hvis man har behov og ønsker en nøgle til ”44”, kan man kontakte Rita og Kjeld.

Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Renovering af ”44” nærmer sig afslutningen