Byggeriet

Følg med i byggeriet

Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Renovering af ”44” – Så er vi i gang! Udskriv „Renovering af ”44” – Så er vi i gang!“ i en printvenlig version

Renovering af ”44” – Så er vi i gang!

I weekenden 25.-26. oktober 2014 deltog mere end 50 folk i startskuddet på renoveringen af nr. 44 henover weekenden. Nogle havde allerede været i gang I efterårsferien, men lørdag gik det for alvor løs. Et fantastisk arbejdsfællesskab for små og store, unge og ældre.

Toiletterne, køkkenet og thekøkkenet på 1. sal blev brudt ned, garagen bag ”44” blev fjernet og træer skåret ned. Depotrummet med al spejdergrejet og varer til loppemarkedet blev tømt.

Der står nu to store containere ved kirken, hvor alt det, der skal bevares, er opbevaret. I den forløbne uge har mureren allerede været i gang i huset og snart følger flere håndværkere efter.

Tak til alle, der kunne være der og give en hånd. En god start!

Se flere billeder på Korskirkens facebookside (åbner i nyt vindue)
Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Renovering af ”44” – Så er vi i gang!