Byggeriet

Følg med i byggeriet
Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Bygge- og renoveringsprojekt vedtaget! Udskriv „Bygge- og renoveringsprojekt vedtaget!“ i en printvenlig version

Bygge- og renoveringsprojekt vedtaget!

På et ekstraordinært menighedsmøde søndag d. 28. september 2014 traf menigheden den historiske beslutning at bygge en ny kirke på Herlev Hovedgade 42.

For godt 50 år siden traf en modig generation beslutning om at bygge en kirke og plante en menighed i Herlev. I 50 år har bygningen tjent menigheden godt og været ramme om utallige gudstjenester og vigtige begivenheder i mange menneskers liv. Nogle af jer, der var med helt fra Korskirkens begyndelse, var stadig med, da vi – sammen med nye generationer – igen traf en historisk beslutning, denne gang om at bygge en ny kirke samme sted, en ny kirke til en ny tid.

Efter i flere år at have vendt og drejet, om vi kunne udbygge den eksisterende kirkebygning og/eller bygge den sammen med vores hus på Herlev Hovedgade 44, skønnede byggeudvalget, at det ville blive for dyrt for os. Vores bedste mulighed for at få nye, mere fleksible og moderne faciliteter at mødes i, var at renovere ”44”, samt at rive den gamle kirke ned og bygge en ny kirke i ét plan.

Forslag, tegninger og oversigt over økonomien i et sådant projekt blev sendt ud til alle menighedens medlemmer i august. På menighedsmødet d. 7. sept. fremlagde arkitekten sit forslag, som derefter blev drøftet indgående. Der viste sig at være stor tilslutning til projektet ved den første afstemning, og det samme var tilfældet på mødet i søndags, hvor 85 stemmeberettigede var til stede. 80 stemte for forslaget, 2 stemte imod og 3 undlod at stemme. Et stort tillykke med skridtet ind i en ny fremtid for vores menighed!

Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Bygge- og renoveringsprojekt vedtaget!