Byggeriet

Følg med i byggeriet
Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Renoveringsprojekt Udskriv „Renoveringsprojekt “ i en printvenlig version

Renoveringsprojekt

Start på renovering af ”44”

Nu er startskuddet givet, og vi kan endelig komme i gang med renoveringen af ”44”. Vi har derfor planlagt en arbejdsweekend den 25. og 26. oktober 2014, hvor der bliver mulighed for, at alle kan bidrage med en stor eller lille indsats - alt efter evner. Der vil være brug for alle.

Skriv til Jesper på renovering44@gmail.com eller ring på 2273 8710 og meld dig til arbejdsweekenden.

Fortæl, hvad du gerne vil bidrage med og hvornår. Det kan være fra få timer til hele weekenden, så jeg kan planlægge weekendens opgaver bedst muligt.

Vi har brug for nogle, der vil købe og tilberede maden/kaffen/…,
chauffører til kørsel af affald, nedrivning af fx thekøkken/skydedør/

toiletter..., oprydning/sortering/udsmidning, rengøring, og nogle, der kan bruge værktøj i forbindelse nedrivning m.m.m.

Hvis du har værktøj eller andet, som du mener vi kan bruge i forbindelse med renoveringen, så må du meget gene donere det til renoveringsprojektet, men du er selvfølgelig også velkommen til at tage dit eget værktøj med.

Som du sikkert ved kan håndværkere være svære at booke, så weekendens opgaver er prioriteret, hvor vi har en aftale med en håndværker.

Programmet for weekenden:

Lørdag d. 25/10
08.30    Morgenmad
08.30    Orientering om dagens opgaver efter prioritering og om hvem, der kommer på hvilket arbejdshold
09.00    Så går vi i gang
12.00    Frokost
13.00    Så går vi i gang igen
15.00    Kaffe/the og kage
16.30    Oprydning
17.00    Slut for arbejdsdag 1

Søndag d. 26/10
13.00    Opsamling af dag 1 og orientering om dagens opgaver
15.00    Kaffe/the og kage
16.30    Oprydning
17.00    Opsamling og slut for arbejdsdag 2

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jesper Riis
Koordinator for renoveringen af ”44”

Korskirken  ->  Byggeriet  ->  Renoveringsprojekt