Set&Sket

Hvad sker der i kirken?
Her kan du læse lidt om, hvad der er sket i Korskirken – om arrangementer og møder, der måske er lidt ud over det sædvanlige, der sker i kirken til daglig.
Korskirken  ->  Set&Sket  ->  40 års jubilæum som pedelpar Udskriv „40 års jubilæum som pedelpar“ i en printvenlig version

40 års jubilæum som pedelpar

Den 1. december 2013 var det præcis 40 år siden Rita og Kjeld Jensen begyndte deres tjeneste som pedelpar i Korskirken.

Det er i sig selv imponerende at have 40 års jubilæum i den samme tjeneste, og at være pedeller er ikke altid det letteste og mest taknemmelige job i verden. Alligevel har de holdt ud, og det vil vi takke dem for!

Det gjorde vi bl.a. ved at sige tillykke ved en reception efter gudstjenesten d. 1. december.

Ole Lundegaard takkede på menighedens vegne

Og så var der lagkager!
Korskirken  ->  Set&Sket  ->  40 års jubilæum som pedelpar