Brudekjoler
   Kirken      Aktiviteter      Nyheder      Kalender      Set&Sket      Byggeriet      Link      Login   

Set&Sket

Hvad sker der i kirken?
Her kan du læse lidt om, hvad der er sket i Korskirken – om arrangementer og møder, der måske er lidt ud over det sædvanlige, der sker i kirken til daglig.
Korskirken  ->  Set&Sket  ->  Sturt, sturt nummer! Udskriv „Sturt, sturt nummer!“ i en printvenlig version

Sturt, sturt nummer!

Søndag d. 6. oktober 2013 var der Cirkusgudstjeneste i Korskirken! Spejderkredsen havde holdt cirkus-weekend i 44, hvor de havde haft besøg af en professionel artistgruppe, som havde lært dem både at gå på line og lave akrobatik.
 
Gudstjenesten blev en festlig afslutning på weekenden, hvor både forældre og menighed var med. Kirken var til dels ommøbleret, så der var manege til alle de dygtige spejder-cirkus-artister. Både små og store optrådte, og det var rigtig festligt. Ole Lundegaard talte om det vigtigste for en cirkusartist: At kunne stole på dem, man laver akrobatik og andet med. På den måde minder cirkus os om det vigtigste også i vores liv med hinanden og i livet med Gud: At have tro og tillid. Kirken var pakket til godt og vel sidste plads, men det lod sig endda gøre at fejre nadver, hvor alle kunne gå frem og modtage brød og saft. Tak til jer spejdere for en rigtig festlig formiddag! 
 
Korskirken  ->  Set&Sket  ->  Sturt, sturt nummer!
Korskirkens Baptistmenighed
Herlev Hovedgade 42-44 · 2730 Herlev · CVR-nr. 29951519
kontakt(a)korskirken.dk