Det sker i Korskirken
Livet i Korskirken

Korskirken  ->  Aktiviteter  ->  Café Gloria Udskriv „Café Gloria“ i en printvenlig version

Café Gloria

Cafe Gloria er et fællesinitiativ mellem Korskirkens og Lyngby Baptistkirkes kvinder - etableret i slutningen af 2009, med inspiration fra Østervrå Frikirkes ”Cafe Manfred” (fred for mænd).

Det kommende caféprogram kan findes via linket forneden på siden.

Café Gloria er primært et mødested for kvinder med tilhørsforhold til de to kirker, men alle kvinder er meget velkomne til at deltage i de særdeles afvekslende arrangementer, så tag naboen, en veninde, din mor eller kusine med.

Der afholdes 3-4 årlige arrangementer på skift i de to kirker - eller andre steder alt efter hvad programudvalgene finder på. Over en hyggelig brunch er der mulighed for at drøfte løst og fast, ”netværke” og få inspiration fra de forskellige indlæg.

Kom og vær med til et par hyggelige timer i en afslappet og uforpligtende atmosfære.

Adresser:
Lyngby Baptistkirke: Odinsvej 1, 2820 Lyngby
Korskirken: Herlev Hovedgade 42, 2730 Herlev

Kontaktpersoner:
Anny Schou, Herlev: tlf. 26 80 61 21, ape@schou.mail.dk
Bodil Krabbe, Lyngby: tlf. 39 69 33 85/21 64 21 84, bodil.krabbe@youmail.dk

Se næste caféprogram (åbner i nyt vindue)
Korskirken  ->  Aktiviteter  ->  Café Gloria