Det sker i Korskirken
Livet i Korskirken
Korskirken  ->  Aktiviteter  ->  ToFi-gruppen Udskriv „ToFi-gruppen“ i en printvenlig version

ToFi-gruppen

ToFi-gruppen (som står for Tro og Flid i To og Fyrre) mødes hver torsdag kl. 19 – 21.30 og denne gruppe er et socialt arbejdsfællesskab, hvor alle er velkomne.

Gruppen har tre formål:
  1. At producere ting til vores julemarked i november, hvor overskuddet bruges til at støtte forskellige projekter i Rwanda, Burundi og Letland.
  2. At forberede pausekaffebord for Eventyrkoret, som øver samme aften, samt stå for servering ved deres koncerter.
  3. At stå til rådighed for en samtale, og en kop kaffe/te med brød/kage til, for enhver som kommer forbi.

Årets jule- og loppemarked holdes lørdag den 24. november 2018 kl. 10-15.

Kontaktpersoner: Lis Bendt, Anny Schou og Rita Jensen

Her kan du se annoncen for for årets jule- og loppemarked (åbner i nyt vindue)

Korskirken  ->  Aktiviteter  ->  ToFi-gruppen