Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Lørdag den 20. oktober 2018
Sommertiden slutter
Husk at stille urene en time tilbage natten til søndag d. 28. oktober (jf. huskereglen om, at vi stiller havemøblerne tilbage i skuret, når efteråret nærmer sig).

Søndag den 14. oktober 2018
Gudstjeneste med bøn om heling
Næste aften i serien "Onsdage med indhold" er d. 24. oktober, hvor Ole Lundegaard og Bjarne Willer står for en gudstjeneste, hvor vi beder om Guds hjælp til det vi kæmper med. Mange af os kan have områder af vores liv, hvor vi har brug for heling. Ud over bønnen vil gudstjenesten bestå af stille sange og læsninger og en kort prædiken.

Fredag den 12. oktober 2018
Bidrag til Dansk Røde Kors
Ved auktionen efter takke- og høstgudstjenesten i søndag d. 7. oktober blev disse dejlige frugter, grøntsager, nødder, blomster, syltetøj m.m. bortauktioneret.

Det indbragte 1.520 kr., som vi har doneret til Dansk Røde Kors.

Torsdag den 11. oktober 2018
Efterårsferie
Skolerne holder efterårsferie i uge 42, og det betyder, at vi ikke har nogen aktiviteter i Korskirken onsdag og torsdag.

Det vil sige, at der er hverken bøn, fællesspisning, strikkecafé, ToFi-gruppe eller Eventyrkor, men søndag d. 21. oktober er der gudstjeneste, hvor Ole Jørgensen prædiker og der er kollekt til "Menigheder der vokser" i Rwanda og Burundi. Vel mødt!

Mandag den 3. september 2018
Onsdage med indhold
7 onsdage i efteråret tilbyder vi et program efter fællesspisningen. Programmet begynder kl. 18.45 og slutter ca. kl. 20.00.

Se folderen med programmet via nedenstående link eller tag en folder i kirken.

Besøg kortlink.dk/korskirken/uvns

Korskirken  ->  Nyheder