Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Onsdag den 22. maj 2019
Arbejdsdag på lørdag
Husk, at det er på lørdag d. 25. maj, at vi har arbejdsdag i Korskirken. Vi starter kl. 9 med morgenmad. Det er fint, hvis man bare kan deltage noget af tiden. Tilmelding til Jakob Lundø Jørgensen, ljlj@dbs.dk.

Det ville være rart, hvis nogen melder sig til at sørge for forplejning: Et morgenmadshold, nogen til frokost, og måske er der en, der vil bage en kage?

Der skal laves generel oprydning udvendigt, fjernes ukrudt osv., vinduerne skal pudses indvendigt, der skal skiftes blandingsbatteri i håndvask i køkken, skraldestativet skal laves færdigt + nogle andre småreparationer.

Onsdag den 22. maj 2019
Ingen fællesspisning de næste 2 onsdage
På grund af henholdsvis Kristi himmelfartsferien og Grundlovsdag er der ikke fællesspisning de kommende onsdage.

Næste gang, som også er sidste gang inden sommer, bliver d. 12. juni 2019 kl. 17.30. Vel mødt!

Korskirken  ->  Nyheder
Herlev Hovedgade 42-44 · 2730 Herlev · CVR-nr. 29951519 (Bemærk: Indkørsel fra Svanereden)