Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Tirsdag den 27. november 2018
Julefest i Korskirken
Søndag den 16. december kl. 14 indbydes alle – hele familien – børn, unge og ældre til julefest i Korskirken.

Kom og gå julen i møde, og tag en tur om juletræet, hyg dig og syng julesalmer.

Vi glæder os til en hyggelig og stemningsfuld eftermiddag med dig op til jul.

Søndag den 25. november 2018
Julekoncert d. 17. december kl. 19.30
- med Andreas Flensted Jensen (klaver/sang) og Reg Downey (sang), som vil spille og synge gamle og nye julesange.

Andreas er uddannet klassisk pianist og har spillet i mange sammenhænge både i ind- og udland. Reg Downey er oprindelig fra Canada, men nu bosiddende i Danmark.

Lørdag den 24. november 2018
Samtykkeerklæringer
Med baggrund i persondataforordningen har vi udarbejdet to erklæringer, som vi beder menighedens medlemmer og alle, der har deres gang i Korskirken, om at udfylde og aflevere.

Erklæringerne er lavet af hensyn til menighedens adresseliste ”Nøglen”, videresendelse af udvalgte informationer til Baptistkirken i Danmark til brug for udsendelse af bladet ”Baptist”, billeder og video på sociale medier samt for- og efternavne i forbindelse med billeder/video på sociale medier. Erklæringerne ligger i forhallen i kirken, hvor der også står en kasse, som man skal lægge de udfyldte erklæringer i.

Korskirken  ->  Nyheder