Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 16. september 2016
KORSKIRKEDAG LØRDAG d. 8. oktober 2016
Lørdag d. 8. oktober har vi lånt Lyngby Baptistkirke til at holde en Korskirkedag.

Med 2017 begynder en ny æra for vores menighed! Vi får en ny og moderne kirkebygning! Men en ny bygning gør det ikke alene. Vi skal også turde tænke nyt og anderledes for at komme længere ud i vores by og nabolag med evangeliet. Dette skal vi begynde vores samtale om på denne Korskirkedag og følge op på den på en menighedsweekend til foråret.

Vi har tilrettelagt en dag, hvor vi både skal tale sammen, inspireres, synge, lege og drømme sammen. Du kan hente og læse programmet via nedenstående link. Tilmeldingsfrist er d. 3. oktober.

Læs Velkommen i Korskirken

Korskirken  ->  Nyheder