Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Tirsdag den 19. september 2017
KAPOOW
Kære alle børn og familier med børn i alderen 9-13 år!

På søndag d. 24. september holder vi forlænget KAPOOW, hvor vi skal hygge os og male nogle bannere. Vi starter kl. 10:30 med KAPOOW under gudstjenesten, og er færdige igen kl. 14:30. Læs også om næste gang via nedenstående link.
Læs KAPOOW

Søndag den 3. september 2017
Onsdage med indhold
I efteråret vil vi ca. hver 14. dag have et program efter fællesspisningen. Fællesspisningen er kl. 17.30 og programmet begynder kl. 18.45. Selvom du ikke er med til fællesspisningen, er du naturligvis velkommen til programmet og til at få en kop kaffe. Programmet i efteråret bærer præg af, at vi befinder os i et jubilæumsår for Reformationen, så derfor sætter vi særligt fokus på Bibelen, historien og vores baptistiske tradition.

Der er program for følgende onsdage:
6. og 20. september
4. og 25. oktober
1. og 15. november

Læs om emnerne via nedenstående link.
Læs Velkommen i Korskirken

Korskirken  ->  Nyheder