Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Lørdag den 15. september 2018
Arbejdsdag
Lørdag d. 6. oktober kl. 9-15 holder vi igen arbejdsdag i Korskirken. Meld dig gerne til hos Jakob, hvis du vil give en hånd med. Vi skal også bruge et madhold.

Arbejdsopgaver er der nok af: Montering af beslag på nogle låger, lidt malerreparationer, affaldsstativet skal afsluttes og udendørsarealerne skal ordnes: Klippe hække, fjerne ukrudt osv. Derudover skal der gøres hovedrent i køkkenet, pudses vinduer samt rengøres døre og paneler.

Lørdag den 15. september 2018
Reparation i kirkesalen i de kommende uger
På grund af fejl på rotunden i kirkesalen har vores entreprenør sat sine håndværkere i gang med at udbedre fejlene. Det betyder, at der er sat et stillads op på platformen, og der er lidt rodet. Vi kan dog holde gudstjeneste og andet, men vi beder om alles forståelse for, at det altså roder lidt i øjeblikket.

Mandag den 3. september 2018
Café Gloria i Lyngby
Husk, at det er lørdag d. 29. september kl. 10.30, at kvinderne i Lyngby Baptistkirke inviterer til brunch og en spændende fortælling om den sidste fiskekone på Gl. Strand - Doris Marx.

Se indbydelsen via nedenstående link.
Besøg korskirken.dk/download/Cafe%20Gloria_2018-09-29.pdf

Mandag den 3. september 2018
Onsdage med indhold
7 onsdage i efteråret tilbyder vi et program efter fællesspisningen. Programmet begynder kl. 18.45 og slutter ca. kl. 20.00.

Se folderen med programmet via nedenstående link eller tag en folder i kirken.

Besøg kortlink.dk/korskirken/uvns

Korskirken  ->  Nyheder