Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 12. april 2019
Velkommen til at fejre påskeugen i Korskirken!
Palmesøndag kl. 10.30
Familiegudstjeneste. Med alle sanser skal vi opleve både palmesøndag og resten af påsken. Der bliver noget for både de mindste og de største, de unge og de gamle.

Palmesøndag kl. 19.00
Aftenstund med stilhed, refleksion og sange fra Taizé. ”Aftenstund” er en ny type gudstjeneste, vi vil tilbyde. Hvis du holder af ro, stille musik, tid til at reflektere, synge – eller blot være til stede i det stemningsfulde kirkerum, så kom og vær med.

Skærtorsdag kl. 18.00
Agapemåltid. Vi medbringer en ret mad til en fælles buffet og omkring bordene gennemgår fejrer vi skærtorsdagens måltid, blandt andet med flere elementer, der hørte til det jødiske påskemåltid, Jesus og disciplene fejrede den aften.

Påskedag kl. 10.30
En festlig gudstjeneste på kirkens store festdag. Vi fejrer Jesu opstandelse og livets sejr over al mørke og alt ondt. Vokalgruppen medvirker og Ole Lundegaard prædiker.

Tirsdag den 9. april 2019
Onsdage med indhold
Se programmet for vinterens/forårets ”Onsdage med indhold”.

Du kan se mere om de spændende tilbud i folderen (se nedenstående link), og du kan tage en brochure i kirken.

Næste gang er d. 24. april kl. 18.45: "Børn og tro" med Anne K. Thompson. Hvornår er kirken for alle generationer? Det spørgsmål kan vi kun besvare, hvis vi tør kigge på, hvad vi mener om børns evne til at tro og kende Gud.
Besøg kortlink.dk/korskirken/wd5w

Korskirken  ->  Nyheder
Herlev Hovedgade 42-44 · 2730 Herlev · CVR-nr. 29951519 (Bemærk: Indkørsel fra Svanereden)