Nyheder fra Korskirken
Korskirken  ->  Nyheder Udskriv nyhederne i en printvenlig version

Fredag den 4. maj 2018
Velkommen til nye medarbejdere i Korskirken!
Pr. 1. maj har vi ansat Trine Berg Hansen og Bodil Højbak Møller. Hjertelig velkommen!

Trine (th for Ole) er ansat på halv tid til at arbejde med børne- og familiearbejde i menigheden.

Bodil (tv for Ole) er ansat på 20 % og skal arbejde sammen med Ole Lundegaard om de daglige præsteopgaver.

Lad os tage rigtig godt imod dem begge. Husk at præsentere dig, når du møder dem, så de kan lære os/menigheden at kende.

Bagagerums-loppetorv
Lørdag d. 9. juni kl. 10-15 prøver vi noget nyt i Korskirken. En gruppe fra kirken arrangerer et "bagagerums-loppetorv", hvor man for 50 kr. kan købe en plads (stade) til at sælge sine gamle ting. Det foregår på parkeringspladsen rundt om kirken, fx direkte fra egen bils bagagerum.

Der vil være gratis kaffe til stadeholdere og en café til gæster. Overskuddet ved salg af stader går til Røde Kors' lokalafdeling i Herlev.

Book dit stade ved at sende en mail til korskirkensloppemarked@gmail.com. Skriv navn og tlf.nr. ved tilmeldingen, og du vil modtage en mail med stadenr. og betalingsmuligheder. Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 2251 2480.
Besøg korskirken.dk/download/loppetorv.pdf

Korskirken  ->  Nyheder