Kirken

Baptistkirken i Herlev

Korskirken  ->  Kirken  ->  Velkommen i Korskirken Udskriv „Velkommen i Korskirken“ i en printvenlig version

Velkommen i Korskirken

Korskirken er en kristen kirke i Herlev ved København. Vi bekender troen på den ene Gud som Fader, Søn og Helligånd.

Korskirkens opgave er, ved forkyndelse, undervisning og omsorg at tilbyde mennesker et personligt forhold til Jesus Kristus. Korskirken ønsker at være et fællesskab, hvor enhver kan modtage det kristne budskab og være med til at give det videre til andre.

Korskirken er en af 52 menigheder i ”Baptistkirken i Danmark”. At være en baptistkirke betyder, at Bibelen er vigtigste norm for tro og kristenliv. Menigheden praktiserer alene bekendelsesdåb. Menighedens medlemmer er bekendende kristne. Alle medlemmer har indflydelse og ansvar, og menigheden er en frikirke med demokratisk ledelse.

Se plakaten for Løvfaldsfest d. 9. november (åbner i nyt vindue)

Se folderen for Onsdage med indhold (åbner i nyt vindue)

Se kursuskataloget for Aftenskolen i Eventyrkvarteret (åbner i nyt vindue)

Se instruktionen til Korskirkens nøglebrik (åbner i nyt vindue)

Sådan finder du Korskirken!
Korskirken  ->  Kirken  ->  Velkommen i Korskirken